Kauną užlies akustiniai Aistės Smilgevičiūtės ir Roko Radzevičiaus muzikos garsai | Kas vyksta Kaune

Kauną užlies akustiniai Aistės Smilgevičiūtės ir Roko Radzevičiaus muzikos garsai

Šeimyninis Aistės Smilgevičiūtės ir Roko Radzevičiaus duetas vėl lankysis Kaune. Klube „Džem’Pub“ gegužės 26 d., šeštadienį, 21 val. jie klausytojams padovanos akustinės muzikos koncertą.

Klubo vadybininkas Giedrius Ibianskas sakė, jog tokie koncertai „Džem’Pub“ erdvėse skamba dažnai: „Renginių cikle „Džem’pub unplugged“ jau svečiavosi, Andrius Mamontovas, „Liūdni slibinai“, Nojus, „Saulės kliošas“ ir daugelis kitų“.

R.Radzevičiaus įkurtas kūrybinis sambūris „Skylė“ susikūrė Vilniuje 1991-aisias, Lietuvos istorinio lūžio metu, byrant Sovietų Sąjungai. Dar ištakose suformuluoti pagrindiniai principai – alternatyvios muzikinės ir poetinės minties, paremtos filosofija, mitologija ir istorija, sklaida – nepakito iki šių dienų. Prie grupės 1996 –aisiais prisijungė atlikėja Aistė Smilgevičiūtė, atnešdama gaivališką, baltišką ir šviesią energetiką. Nuo gimimo grupė sukūrė begalę dainų, sugrojo daugybę koncertų, įrašė ir išleido arti dvidešimties albumų, tarp kurių buvo ir muzikos spektakliams, ir roko operų.

Grupė grojo didžiausiuose šalies festivaliuose, užsiaugino būrį ištikimų klausytojų, „Skylės“ internetinėje svetainėje atidarė elektroninę savo leidinių parduotuvę. Prieš keletą metų pradėjo rudens ir pavasario lygiadieniams pažymėti skirtus koncertus, kurie tapo tradicija ir šiemet peraugo į dviejų dienų Lygiadienio festivalį.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA