Pragaras ant vandens: Nemune užsiliepsnojo jachta su keturiais žmonėmis | Kas vyksta Kaune

Pragaras ant vandens: Nemune užsiliepsnojo jachta su keturiais žmonėmis padėjo pro šalį plaukę kauniečiai

Pasiplaukiojimas Nemunu netoli Kauno marių šeštadienio vakarą virto gelbėjimo operacija. Atviroms liepsnoms apnikus jachtą, pagalbos ranką ištiesė čia pat ant vandens poilsiavę ir žvejoję žmonės. Į ligoninę pristatyti keturi užsidegusiu laivu plaukę nukentėjusieji.

Pirma žinia apie nelaimę Nemune naujienų portalą pasiekė apie 22 val. Skaitytojas pranešė, kad laivas užsidegė ties Piliuonos kaimu, įvykio vietoje dirbo gausios ugniagesių ir medikų pajėgos.

Kaip šiandien nurodė Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba (PGV), pranešimas apie Kruonio seniūnijoje, Nemune ties Lapainios kaimu degantį katerį registruotas birželio 25 d., 20.53 val.

21.10 val. atvykus pirmosioms ugniagesių pajėgoms, Nemuno upėje atvira liepsna degė jachta „Tora Inka“. Iš degančio laivo žvejai jau buvo išgelbėję ir išplukdę į krantą keturis nukentėjusius asmenis, dvi merginas ir du vaikinus.

Nukentėjusieji išvežti į gydymo įstaigą. Kauno PGV duomenimis, sudegė visos degios jachtos detalės, įvykis tiriamas.

Incidentą nufilmavo ir nelaimėliams krantą pasiekti padėjo netoliese žvejoję kauniečiai. „Pasaugokite save ir tuos, su kuriais plaukiant. Nes per dieną tenka girdėti du įvykius, o vieną matyti iš arti ir padėti žmonėms, kurie buvo apdegę“, – įspėjo „Kas vyksta Kaune“ skaitytoja.

Medžiagą atsiuntusi moteris ragino žmones su pramoginiais laivais būti atsargius ir įsitikinti, kad praplauks po aukštos įtampos laidais, tačiau kol kas nėra patvirtintų duomenų, kad ši nelaimė Nemune susijusi su elektros linija, kaip penktadienio incidentas Elektrėnų tvenkinyje.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA