Juokingiausio praėjusios savaitės vaizdelio autorė: tokio įvykio šioje gatvėje dar nebuvo | Kas vyksta Kaune

Juokingiausio praėjusios savaitės vaizdelio autorė: tokio įvykio šioje gatvėje dar nebuvo

Vaizdo įrašo stopkadras nuotr.

Praėjusią savaitę itin didelio dėmesio sulaukė tikriausiai ne vieną žmogų nusišypsoti privertęs portale „Kas vyksta Kaune“ pasirodęs vaizdo įrašas apie „skruzdėliuką“ ir didelį jo krovinį. Vakar ieškojome, jį į mūsų redakciją atsiuntusios kaunietės. Ją suradome ir nusprendėme apdovanoti.

Vyrą, Jurbarko gatve, Kaune, ant nedidelio dviračio gabenantį šaldytuvą, užfiksavo kaunietė Giedrė. „Į šią gatvę atsiveria vaizdas pro mano darbovietės langus. Pirmieji dėmesį į neeilinį vaizdą gatvėje atkreipė kolegos, smalsiais žvilgsniais pripuolė prie langų: žiūrėkite, kas vyksta, sakė jie. Tuomet aš nufilmavau, ir padrąsinta bendradarbių nusiunčiau vaizdo įrašą į jūsų portalo redakciją“, – pasakoja moteris.

Pasak jos, ant tilto, Jurbarko gatvėje, įvykių netrūksta. Tačiau tokio vaizdo kaip šis matyti neteko nė karto, sako kaunietė. „Praėjus maždaug pusvalandžiui, matėme, kaip tas pats vyriškis, anksčiau ant dviračio antrąja eismo juosta gabenęs nemažą šaldytuvą, grįžo atgal, tik šį kartą tuščiomis – be krovinio. Prisiminėme, kaip jis drąsiu žingsniu žengė į sankryžą degant raudonam šviesoforo signalui. Bijojome, kad neįvyktų nelaimė“, – prisimena portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytoja Giedrė.

Džiaugiamės jūsų atsiųsta informacija apie rimtus ir pralinksminančius įvykius Kaune. Šį kartą nusprendėme apdovanoti kaunietę Giedrę 30 eurų vertės sąskaitos kuponu apsilankymui Kaune įsikūrusiame šiaurietiškos virtuvės restorane „Višta puode“.

Dalinkitės savo užfiksuotais įvykiais su portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija, o mes kartas nuo karto pasistengsime jus taip pat nudžiuginti dovanomis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA