Po smūgio su automobiliu, keleivinis autobusas apvirto, dalis keleivių iškrito per langus | Kas vyksta Kaune

Po smūgio su automobiliu, keleivinis autobusas apvirto, dalis keleivių iškrito per langus

Kas vyksta Kaune nuotr.

Bendrasis pagalbos centras ketvirtadienio popietę pranešė apie skaudžią nelaimę. Pirminis pranešimas skelbė, kad apvirtus autobusui, jame liko prispaustų žmonių, į įvykio vietą išsiųstos ugniagesių gelbėtojų, medikų ir policijos pajėgos.

Pirminiais duomenimis, apie 13 valandą kelyje Raseiniai – Ariogala iš šalutinio kelio išvažiavęs automobilis „Ford Focus” išlindo tiesiai prieš pagrindiniu keliu važiuojantį bendrovės „Toks” maršrutinį autobusą Raseiniai-Kaunas-Vilnius. Po smūgio su automobiliu, keleivinis autobusas apvirto ir užtvėrė visą važiuojamąją dalį. Kol bus pašalinti eismo įvykio padariniai, vairuotojai nukreipiami eismo apylanka, nelaimės vieta aptverta.

Kaip portalui „Kas vyksta Kaune” pasakojo įvykio vietoje dirbantys policijos pareigūnai, lengvąjį automobilį vairavo moteris, kuri ištikta šoko būsenos, išvežta į ligoninę. Kartu su ja medikai išvežė ir autobuso vairuotoją, kuriam kraujavo galva. Medikų pagalbos prireikė ir autobuso keleiviams, tačiau pirminiais duomenimis, mirtinų sužalojimų jie nepatyrė.

Įvykio vietoje dirbantys gelbėtojai sakė, kad jiems atvykus keleivių autobuse jau nebuvo, jie savo jėgomis buvo iš jo išsiropštę. Dalis jų po autobuso virsmo iškrito per avarijos metu išdužusius langus.

Pirminiai duomenys rodo, kad lengvojo automobilio vairuotoja, nepastebėjusi atvažiuojančio keleivinio autobuso, išvažiavo iš šalutinio kelio ir užtvėrė kelią maždaug 70-80 km per valandą greičiu važiavusiam autobusui.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA