Kaunietė: kas darosi su vairuotojais? - Kas vyksta Kaune
Skaitytojo pranešimas

Kaunietė: kas darosi su vairuotojais?

Skaitytojos nuotr.
Dalintis:

Antradienį naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė įpykusios kaunietės laiškas. Moteris skundėsi neatidžiais vairuotojais.

„Kas darosi su vairuotojais? Per šias perėjas neįmanoma pereiti“, – laišką pradėjo skaitytoja.

Moteris pasidalijo ir nuotrauka: joje – Miško ir Gedimino gatvių sankryžoje esanti pėsčiųjų perėja.

Skaitytojos teigimu, šią perėją kertantys vairuotojai ne visada sustoja praleisti pėsčiųjų – kiti „važiuoja ant kojų“, – kaip laiške rašo kaunietė. Ji taip pat pabrėžia faktą, kad netoli šios perėjos yra ir mokykla, ir darželis.

„Eini su vaiku ir žiūrėk, kad jau bėk atgal, nes lekia ir dar telefonai rankose. Vienos blondinės pasiaiškinimas buvo kai sustojo – atsiprašau, nemačiau jūsų, žinutę rašiau… Per tokius ir būna avarijos“, – rašė su „Kas vyksta Kaune“ susisiekusi moteris.

166
26
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.