Kelininkai prie „Megos“ vėl „grybauja“ - Kas vyksta Kaune
Skaitytojo pranešimas

Kelininkai prie „Megos“ vėl „grybauja“

Skaitytojos nuotr.
Dalintis:

Ketvirtadienį su naujienų portalu „Kas vyksta Kaune“ susisiekusi skaitytoja informavo apie neteisingai sudėtus kelio ženklus kelyje netoli prekybos centro „Mega“.

„Prie „Megos“ kelininkai vėl su ženklais grybauja“, – rašė kaunietė.

Moteris atsiuntė ir nuotrauką, kurioje ir užfiksuotas netikslus kelininkų pastatytas ženklas.

„Susiaurėjimas iš kairės, o ženkle, kad iš dešinės…“, – atsiųstą nuotrauką komentavo vairuotoja.

Ji informuoja, jog atsiųstas vaizdas užfiksuotas ketvirtadienį apie 7 val. ryto, tačiau pabrėžia, kad nuotraukoje matomas kelio ženklas šioje vietoje stovi jau ne pirmą dieną.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad kelininkų darbas netoli Kleboniškio tilto ir prekybos centro „Mega“ vairuotojus glumina jau ne pirmą kartą. Pavyzdžiui, rugsėjo 5-osios rytą kauniečius nustebino naktį pakeista eismo tvarka, po kurios nusidriekė milžiniškos spūstys, o dar vėliau – rugsėjo 18 dieną – kelininkų „pradanginta“ eismo juosta.

6
12
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.