Kaunietis: keista, kad niekam nekyla klausimų apie kauniečių saugumą – Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kaunietis: keista, kad niekam nekyla klausimų apie kauniečių saugumą

Kelio darbai prie Pažaislio vienuolyno / Skaitytojų nuotr.
Dalintis:

Šeštadienio vakarą naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė susirūpinusio kauniečio laiškas, kuriame teigiama, jog organizuojant kelio darbus Pažaislio vienuolyno pašonėje nebuvo atsižvelgta į kauniečių saugumą.

Skaitytojo teigimu, kelio darbų apkasai kauniečiams kelia sunkumų.

„Sveiki, Pažaislio pašonėje vykstantys kelio darbai. Ar tikrai tame nieko blogo, jog pėstieji, neįgalieji, dviratininkai turi įveikti kelio darbų apkasus?“, – laišką pradėjo skaitytojas.

Kaunietis nuotraukose užfiksavo neįgaliojo vežimėlyje keliaujantį vyrą.

„Prisegtose nuotraukose matosi dviratininkas ir neįgalųjį asmenį stumiantis asmuo. Jis atsistūmė per visą žvyrą nuo Pažaislio parko iki pat kalnelio ir kažkokio stebuklo dėka užstūmė neįgaliojo vežimėlį į matomo „kelio“ šlaitą.

Ar neturėtų būti praėjimas pritaikytas keliaujantiems? Arba visiškai uždarytas (nesimato aplink ženklų, draudžiančių judėjimą kelio tiesimo zonoje). Šį kartą nebuvo sunkiosios technikos, bet tekę matyti ir aplink ją judančius asmenis (ne kelininkus)“, – situaciją apibūdino kaunietis.

Skaitytojas taip pat pažymėjo, jog stebisi saugumo nepaisymu.

„Keista, kaip tai niekam nekelia klausimų apie darbų ir kauniečių saugumą!“, – laišką užbaigė skaitytojas.

51
12
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.