Dėl išraustų ir nesutvarkytų šaligatvių kaunietei trūko kantrybė: ponai, apsižiūrėkite savo valdas (video) – Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Dėl išraustų ir nesutvarkytų šaligatvių kaunietei trūko kantrybė: ponai, apsižiūrėkite savo valdas (video)

Šaligatvis prie M. K. Čiurlionio gatvės / Stop kadro nuotr.
Dalintis:

Iš M. K. Čiurlionio gatvės link A. Juozapavičiaus prospekto vedančiame šaligatvyje sekmadienį kaunietė pastebėjo tris tinkamai nepažymėtas, gilias duobes.

Moteris viešai ragina darbininkus užbaigti seniai padėtus darbus ir atkreipia dėmesį į pėsčiųjų bei dviratininkų saugumą.

„Norėčiau atkreipti dėmesį tų ponų, kurie iškasa ir palieka. Paėmėte ir palikote tokius bajeriukus, jūsų žymekliai puikiai matosi – jie guli duobėje. Čia viena duobė, ten antra duobė ir dar trečia, ant posūkio, prie tilto.

Kaip jums atrodo? Jeigu jūs pradėjote daryti darbus ir jų nepabaigėte, ar jūs neturite žmogaus, kuris visa tai prižiūrėtų?“ – viešai darbininkus gėdino kaunietė.

Plačiau apie situaciją atsiųstame vaizdo įraše:

110
92
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.