Kaunietis pastebi: šiemet išlietą asfaltą teks lieti iš naujo – Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kaunietis pastebi: šiemet išlietą asfaltą teks lieti iš naujo

Skaitytojo nuotr.
Dalintis:

Ketvirtadienį „Kas vyksta Kaune“ sulaukė skaitytojo laiško su nuotraukomis apie dar šiais metais sutvarkytos gatvės Kaune būklę.

„Važiuojant nuo „Megos“ link Vandžiogalos plento, šiemet ištiestas naujas asfaltas, šiuo metu jis jau išvažinėtas ir tuoj atsiras duobė…“ – savo laiške rašo nuotraukomis iš vietos pasidalinęs vyras.

Jis taip pat akcentuoja, kad jeigu kelininkai taip tvarkys visas gatves – po žiemos teks viską perdaryti.

Taip pat kaunietis užsimena ir apie kelio remonto darbus prie „Depo“ parduotuvės.

„Prie to pačio buvo sakyta, kad prie „Depo“ rugsėjo mėnesį paleis eismą, kol kas viskas uždaryta, o darbuotojai vaikšto pavieniui ir niekas ten nesikeičia…“ – situaciją aprašė skaitytojas.

„Liūdna kaip eilinį kartą prižada ir eilinį kartą niekas neištęsiama… Žmonės turi ratais važinėti, stovėti beprotiškuose kamščiuose, ir paskui sako kad didelė tarša mieste…“

129
3
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.