„Spąstai“ kauniečiams: atviras šulinys dangčio laukė dvejus metus – Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

„Spąstai“ kauniečiams: atviras šulinys dangčio laukė dvejus metus

Šulinys Julijanavos gatvėje / Skaitytojų nuotr.
Dalintis:

Naujienų portalą „Kas vyksta Kaune“ pasiekė pasipiktinusio skaitytojo laiškas, kuriame teigiama, jog Julijanavos gatvės pakraštyje dvejus metus stovi atidengtas šulinys, keliantis pavojų gyventojams.

„Antri metai laiko taip šulinį taiso“, – teigė kaunietis.

Pasak skaitytojo, norėdami apsaugoti vairuotojus nuo gatvės pakraštyje esančio šulinio, gyventojai buvo priversti išeities ieškoti patys.

„Daug mašinų įkritę buvo, kažkas neapsikentęs jau net kelio ženklą atnešė ir įmetė“,- „Kelio darbai“ ženklo atsiradimą šulinyje paaiškino skaitytojas.

Kaunietis taip pat teigė, jog atsakomybės dėl atidengto šulinio kratėsi tiek Kauno miesto savivaldybė, tiek „Kauno vandenys“.

„Nei savivaldybė nei „Kauno vandenys“ neprisipažįsta kieno šulinys ir tvarkyti atsisako…“, – nusivylimo neslėpė skaitytojas.

Šulinys Julijanavos gatvėje / Skaitytojų nuotr.

„Kauno vandenys“ operatyviai sureagavo į gautą informaciją

Kaip „Kas vyksta Kaune“ komentavo „Kauno vandenų“ viešųjų ryšių specialistė Ligita Čeponytė, gavus informaciją apie pavojingai atidengtą šulinį, apie tai buvo informuota avarinė tarnyba.

„Dėkojame, kad pranešėte apie atvirą šulinį. Gavę Jūsų laišką nedelsiant apie problemą pranešėme avarinei tarnybai“, – teigė L. Čeponytė.

Tuo tarpu „Kauno vandenų“ avarinė tarnyba esą pasirūpino, jog šulinys būtų uždengtas jau tą pačią dieną – rugpjūčio 7-ąją.

„Tik gavus laišką, tą pačią dieną 17.00 val., ant atviro vandentiekio tinklų šulinio buvo uždėtas naujas gelžbetoninis dangtis“, – teigė „Kauno vandenų“ avarinės tarnybos viršininkas Rimas Stunžėnas.

Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.