Nuo festivalio „Granatos Live“ kenčia gyventojai: „lovos vibruoja“ – Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Nuo festivalio „Granatos Live“ kenčia gyventojai: „lovos vibruoja“

„Granatos Live“ / Teodoro Biliūno | BNS nuotr.
„Granatos Live“ / Teodoro Biliūno | BNS nuotr.
Dalintis:

Šeštadienio naktį naujienų portalą „Kas vyksta Kaune“ pasiekė skaitytojo skundas dėl netoliese vykstančio festivalio „Granatos Live“ naktimis keliamo triukšmo.

Pasak jo, dieną triukšmo beveik nesigirdi, o naktį – sunku užmigti.

„Norėtųsi, kad „Granatos Live“ organizatoriai pagalvotų apie trankią muziką naktimis, kai iki pat paryčių, nuo ištisinės vibracijos galingos aparatūros dunda namai, neina net užmigti, lovos vibruoja. Visa tai, manau, galima dieną išreikšti, o naktimis ramiau pabūti. Dieną beveik tylu, naktimis neįmanoma pailsėti“, – rašė skaitytojas.

Naujienų portalas Kas vyksta Kaune primena, kad Rumšiškėse, Lietuvos etnografijos muziejuje, liepos 26-28 dienomis vyksta muzikos festivalis „Granatos Live“. Šiemet festivalis jau 10-asis.

21
38
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.