Miesto gatves sočiai „metalizavus“, pritrūko dėmesio ir metalo požeminei perėjai Vilniaus gatvėje? (foto) – Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Miesto gatves sočiai „metalizavus“, pritrūko dėmesio ir metalo požeminei perėjai Vilniaus gatvėje? (foto)

Surūdyjęs turėklas / Kas vyksta Kaune nuotr.
Dalintis:

Į naujienų portalą kreipėsi skaitytojai, ragindami paskelbti apie akis badančią apleistų laiptų, vedančių į požeminę perėją Senamiestyje būklę.

Prašoma atkreipti miesto valdžios (kurios atstovai pėsti nevaikšto) dėmesį į surūdijusius metalinius turėklus, kurie pėstiesiems nėra saugūs naudotis. Ypač neįgaliems ar senyvo amžiaus sulaukusiems kauniečiams pavojinga remtis lipant šiais laiptais.

Žinoma, garbės miestui nedaro tokie surūdiję metaliniai, „atšokę nuo pagrindo turėklai, kai jais pasinaudoti tenka per pėsčiųjų požeminę perėją link Rotušės aikštės skubantiems Kauno svečiams.

Pastarieji tikriausiai, kaip ir Kauno gyventojai, vaikščiodami po miestą atkreipė dėmesį į daugelį jo centro gatvių, kur šaligatvius nuo važiuojamosios dalies atskiria, savo „dizainu“ primenantys carinį Sankt Peterburgo stilių atitvarai (metaliniai stulpai sujungti masyviomis grandinėmis).

Žinoma, negalima nepastebėti ir miestą puošiančių (?) masyvių metalinių stovylų – didingų, pompastiškų paminklų, kokių, prisiminkime, buvo pilna sovietmečiu, kol jų dalis neiškeliavo į Grūto parką…

Kaunas – turtingas metalo, tačiau, pasirodo, jo pritrūko ten, kur būtinai reikia?

„Kas vyksta Kaune“ fotografas užfiksavo „metalinę problemą“ Vilniaus gatvėje. Tikimės, kad sulauksime konkretaus atsakymo iš Kauno miesto savivaldybės, kaip IR KADA ketinama šią problemą išspręsti. Kad svetingu ir solidžiu save laikančiame mieste, būtų užtikrintas visų be išimties laiptais lipančių į požeminę Senamiesčio perėją žmonių saugumas.

20
8
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.