Kaunietė dėkoja murklių gelbėtojams: teko naudoti ir keltuvus – Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kaunietė dėkoja murklių gelbėtojams: teko naudoti ir keltuvus

Dalintis:

Vėlų penktadienio vakarą naujienų portalą „Kas vyksta Kaune“ pasiekė skaitytojos laiškas – kaunietė dėkoja nelikusiems abejingais dramatiškoje murklių gelbėjimo operacijoje.

„Prie Kauno marių pastebėta katė su mažu kačiuku ir VŠĮ „Rožinei pėdutei“ sutikus priimti juos, buvo pradėtos gaudynės. Begaudant katę ir kačiuką rastas ir antras mažylis. Birželio 27 d. jie buvo perduoti prieglaudos globai.

Buvo neramu ar neliko ir daugiau kačiukų, todėl bandžiau apieškoti teritoriją, kreipiausi ir į VšĮ „Pažaislio kultūros ir turizmo centrą“, kad patikrintų ar nėra pas juos.

Taip beieškant šiandien sulaukiau skambučio, kad moteris medyje rado kačiuką. Be galo dėkinga šiai moteriai, kuri nepagailėjo savo laiko ir daugiau nei vieną valandą su vaiku ant rankų ieškojo ir laukė pagalbos šiam kačiukui.

Į pagalbą prisijungiau ir aš kartu su VšĮ „Pažaislio kultūros ir turizmo centro” atstove, moteris iškvietė gaisrininkus, kurie ir atliko sunkiausią darbą.

Teko pasitelkti net keltuvą, kad šį mažylį ištraukti.

Kačiukai ir jų mama dabar saugūs VŠĮ „Rožinės pėdutės“ globoje. Noriu padėkoti visiems prisidėjusiems prie pagalbos ir ypatingas ačiū ugniagesiams už kilnų žygdarbį“, – rašo skaitytoja.

14
51
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.