Kaunietis netikėjo savo akimis: „Maximos“ cepelinai už beveik 20 eurų? – Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kaunietis netikėjo savo akimis: „Maximos“ cepelinai už beveik 20 eurų?

Dalintis:

Lietuviškais patiekalais pasilepinti panoręs kaunietis „Maxima“ parduotuvėje nustėro – etiketėje nurodyta, kad du virtų tarkuotų bulvių cepelinai su mėsos įdaru ir padažu kainuoja beveik 20 eurų.

Nu tokio kainos ir kiekio santykio dar turbūt nesu matęs. Restorane porcija šviežių didelių cepelinų (2vnt) kainuoja apie 10 eurų, o PC „Maxima“ stebina savo kosmine kaina – 10 eurų už cepeliną, kuris turbūt kokius dukart mažesnis už įprastą restoraninį“, – apie Jonavos gatvėje esančioje „Maxima“ parduotuvėje pastebėtą šokiravusią cepelinų kainą rašė kaunietis.

Prekybos tinklo „Maxima“ Komunikacijos ir korporatyvinių ryšių departamento vadovė Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė naujienų portalą „Kas vyksta Kaune“ informavo, kad įvyko klaida – darbuotoja suvedė neteisingą barkodą ir atspausdino ne tą etiketę. Vienas „Meistro kokybės“ cepelinas kainuoja 1,59 Eur.

„Dėkojame klientui už pastabumą ir apgailestaujame dėl šio nesusipratimo. Apie šią situaciją parduotuvės administraciją informavome, tad tikimės panašių klaidų ateityje išvengti.

Jei pirkėjas klaidingą prekės kainą pastebėjo jau apsipirkus, kviečiame užsukti į parduotuvę su pirkimo kvitu arba kreiptis į [email protected] – kainų skirtumą kompensuosime, pervesdami pinigus į „Ačiū“ kortelę“, – komentavo I. Trakimaitė-Šeškuvienė.

179
59
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.