Kaunietė nusistebėjo Draugystės parko fontano būkle: beliko atvežti kibirą varlių – Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kaunietė nusistebėjo Draugystės parko fontano būkle: beliko atvežti kibirą varlių

Dalintis:

Draugystės parką dažnai aplankanti kaunietė iškėlė klausimą, ar fontanu iš tiesų rūpinamasi tinkamai?

„Kadangi jau ne kartą teko rašyti savivaldybei, bet reikalai nejuda, tai rašau jums. Galbūt jūs pajudinsite reikalus. Draugystės parkas tapo nebe draugiškas fontanui.

Nuo fontano įjungimo niekas nevalyta, užsikišusios visos grotelės, plaukioja šiukšles, vanduo pasidaręs žalias, jeigu fontanas būna įjungtas pilnu tempu, tai net per viršų bėga. Beliko atvežti varlių kibirą ir turėsime antras Kauno marias“, – naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ gegužės 16 dieną skundėsi skaitytoja.

Po mėnesio laiko, birželio 17 dieną, į klausimus atsakiusi Kauno miesto savivaldybės administracijos Aplinkos apsaugos skyriaus vedėja Radeta Savickienė naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ nurodė, kad fontanas buvo išvalytas „dar gegužės mėnesį“.

„Fontanui reikalinga nauja detalė, dėl to jis laikinai neveikia. Problemą išspręsime artimiausiomis dienomis“, – komentare teigė R. Savickienė.

12
5
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.