Skaitytojas apie matomumą užstojančius augalus: nejaugi mes laukiame vėl to paties – Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Skaitytojas apie matomumą užstojančius augalus: nejaugi mes laukiame vėl to paties

Skaitytojo nuotr.
Dalintis:

Naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas Giedrius pasidalijo vaizdu iš Taikos prospekto, kur užfiksavo matomumą užstojančius augalus ir priminė, kad tai – labai rimta problema, kuri gali sukelti net tragiškas avarijas.

„Norėčiau pranešti apie jau nuo praeitų metų nuskambėjusią problemą, tik kitoje Taikos prospekto vietoje.

Vėl mes turime problemą dėl kelio viduryje esančių augalų aukščio, už „Urmo“ bazių sutvarkė, kai atsitiko avarija. Dabar nejaugi mes laukiame vėl to paties tik kitoje atkarpoje, ties „GIRO“ užkandine, ir „IKI“ parduotuve“, – apie problemą pranešė skaitytojas Giedrius.

Pasak jo, kad būtų geras matomumas apsisukant link žiedo, reikia važiuoti džipu arba sunkiasvoriu automobiliu, nes važiuojant su lengvuoju automobiliu matomumas yra labai prastas.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad praėjusių metų liepos mėnesį susidūrus dviems lengviesiems automobiliams Taikos prospekte portalo skaitytojas atkreipė dėmesį, jog Taikos pr., prie geležinkelio tilto įvyko avarija, nes prieš apsisukimą esančios smilgos, augalai užstoja matomumą.

„Kiekvieną kartą, kai apsisukinėji, nelabai matosi, ar atvažiuoja mašina. Čia tik laiko klausimas, kada kas nors žus“, – tąsyk rašė skaitytojas Artūras.

20
61
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.