Chaosas prie Kauno savivaldybės: žmonės nežino, kur galima balsuoti – Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Chaosas prie Kauno savivaldybės: žmonės nežino, kur galima balsuoti

Skaitytojo nuotr.
Dalintis:

Naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas sekmadienio popietę užfiksavo prie Kauno miesto savivaldybės stoviniuojančius žmones. Skaitytojo teigimu, kauniečiai nežino, kur galima balsuoti Europos Parlamento rinkimuose, todėl bando patekti į miesto savivaldybę.

„Sveiki, žmonės būriuojasi prie savivaldybes ir nežino, kur galima balsuoti. Savivaldybė užrakinta. Būtų pravartu informuoti kauniečius apie balsavimo vietas“, – sekmadienį pranešė naujienų portalo skaitytojas.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad šiandien, sekmadienį, vyksta Europos Parlamento rinkimai. Nuo pat 7 val. ryto duris visoje Lietuvoje atvėrė rinkimų apylinkės.

Pažymėtina, kad balsuoti galima bet kurioje rinkimų apylinkėje. Jų sąrašą rasite Lietuvos Respublikos Vyriausiosios rinkimų komisijos (VRK) internetinėje svetainėje.

5
3
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.