Siunčia žinią neišgalintiems pirkti brangių puokščių: mokėkite tiek, kiek galite | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Siunčia žinią neišgalintiems pirkti brangių puokščių: mokėkite tiek, kiek galite

Skaitytojo nuotr.
Dalintis:

Prie Karmėlavos kapinių dirbtinių gėlių puokštes pardavinėjantis vyras trečiadienį skelbia akciją – puokštės neturi kainos, prašo mokėti tiek, kiek pirkėjas išgali.

„Prekiauju dirbtinų gėlių puokštėmis Karmėlavoje, prie kapinių. Noriu padaryti šiandien tokią akciją – parduodu puokštes už tiek, kiek žmonėms negaila mokėti už jas. Pas mane kaip tyčia niekas nestoja. Galbūt žmonės pamatytų šią žinutę?“ – pranešimu trečiadienio rytą dalijosi vyras, gėlėmis prekiaujantis Pušyno gatvėje, Karmėlavoje.

Vyras minėjo, kad puokščių kiekis limituotas, tad viena puokštė – vienam žmogui.

Gėlės Karmėlavoje / Skaitytojo nuotr.

„Tiek, kiek širdelė jiems leis už mūsų puokštę sumokėti, tiek mums bus gerai. Kad ir eurą, kad ir du ar vieną centą“, – sakė vyras ir paminėjo, kad ši žinutė labiausiai skirta senyvo amžiaus žmonėms.

59
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.