Skaitytoja praneša: dėl galimo užminavimo nutrauktas renginys Kaune | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Skaitytoja praneša: dėl galimo užminavimo nutrauktas renginys Kaune

Dalintis:

Spalio 14-ąją, šeštadienį, naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytoja pranešė apie nutrauktą renginį Kaune.

Kaip praneša skaitytoja, dėl galimo užminavimo 21 valandą prasidėjęs renginys „Nepadorūs vakarai. Naglis | Vienos nakties nuotykis“ Kauno menininkų namuose buvo nutrauktas.

„Kauno menininkų renginys nutrauktas dėl „užminavimo“, čia labai daug žmonių“, – vėlų šeštadienio vakarą naujienų portalą informavo kaunietė.

Papildyta 22.17 val.

Kaip pranešė renginyje dalyvavusi moteris, žmonės nesiskirstė, visi laukė, kol įvyks renginys.

„Žmonės nesiskirsto, buvo skaitomas Kaunas Pride manifestas, keliama vaivorykštės vėliava. Visi laukia, kol renginys įvyks“, – informavo kaunietė.

Dėl informacijos patikslinimo naujienų portalas susisiekė su Kauno apskrities vyriausiuoju policijos komisariatu (AVPK).

Budintis Kauno AVPK pareigūnas patikslino, jog pranešimas apie galimą Kauno menininkų namų užminavimą buvo gautas po 21 val.

„Gautas pranešimas apie galimą užminavimą, galimai melagingas. Policija dirba įvykio vietoje, laukiama išminuotojų. Negaliu pasakyti kiek tiksliai renginyje buvo žmonių, gal 10-50“, – pakomentavo Kauno AVPK budintis pareigūnas.

69
65
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.