Kaunietė atrado „ežerą“ Savanorių prospekte – Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kaunietė atrado „ežerą“ Savanorių prospekte

Skaitytojos nuotr.
Dalintis:

Ketvirtadienį naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytoja pasidalijo vaizdu iš apsemto Savanorių prospekto. Kaunietė pastebi, jog saugiai pereiti gatvę tampa sudėtinga.

„Kaip saugiai pereiti Savanorių pr. ties 271 namu? Į abi puses kiek akys mato tyvuliuoja ežeras.

Gylis vietomis iki pusės automobilių ratų. Gatvė neseniai perasfaltuota…“ – vaizdu iš Savanorių prospekto dalijosi naujienų portalo skaitytoja.

Kaip anksčiau naujienų portalą „Kas vyksta Kaune“ informavo Kauno miesto savivaldybės administracijos Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis, Savanorių prospekto atkarpoje remontuojama gatvės važiuojamoji dalis, šaligatviai, lietaus nuotekų tinklas, naujai įrengiamas dviračių takas.

Darbus Savanorių prospekte planuojama užbaigti iki 2024 m. rudens. Kaina su gatvės asfaltavimu – apie 4 mln. Eur.

18
29
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.