Su mažais vaikais namo sukęs kaunietis rado nemalonų siurprizą | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Su mažais vaikais namo sukęs kaunietis rado nemalonų siurprizą

Skaitytojo nuotr. / „Kas vyksta Kaune“ montažas
Dalintis:

Antradienį naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytoją prie namų, Diemedžio gatvėje, „pasitiko“ nemalonus siurprizas – grįžti į namus su mažais vaikais negalėjo, mat įvažiavimas į gatvę buvo uždarytas.

„Su dviem mažais vaikais (3 mėn ir 1 metų) negalėjom grįžti namo. Jie pasakė: „Pasistatykit aikštelėj mokyklos ir eikit“. Jie toliau dirbo – 10 darbininkų: du dirba, 8 žiūri ir negali padaryt įvažiavimo.

Pradėjau juos protint, turėjau palikt mašiną ant kelio, prikelt miegančią dukrą ir nešt per griuvėsius su visais daiktais. Kai pamatė, kad pradėjau fotkint, labai greit suskubo visi. Kas dirbo, atlėkė ir pradėjo tvarkyt įvažiavimą“, – pasakojo naujienų portalo skaitytojas.

Vyras taip pat pastebėjo, kad iš anksto nebuvo pateikta jokia informacija apie tai, kada ir kuriam laikui bus uždarytas įvažiavimas į gatvę.

Su mažais vaikais namo grįžęs kaunietis rado nemalonų siurprizą / Skaitytojo nuotr.

„Aš manau, kad turėjo prakasę tą vietą iškart sutvarkyti, kad gyventojai galėtų įvažiuoti į savo kiemus. Nuotraukoje matosi, kur jie dirba ir kur yra įvažiavimas. Tai ar sunku iškart sutvarkyt? Sutvarkė, kai pirštu parodžiau“, – piktinosi namo su mažais vaikais negalėjęs grįžti vyras.

Kaunietis pažymėjo, kad šiuo įvažiavimu naudojasi 5 namų gyventojai. Kaip teigė vyras, kito įvažiavimo čia nėra.

107
25
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.