Ant kelininkų supykusi kaunietė: ar čia normali situacija? | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Ant kelininkų supykusi kaunietė: ar čia normali situacija?

Skaitytojos nuotr.
Dalintis:

Šeštadienį užtverta A. Kriščiukaičio gatvė piktina vairuotojus. Nors apie gatvės remontą ir eismo uždarymą buvo pranešta iš anksto, kaunietė pasigedo papildomų kelio ženklų.

„Ar čia normali situacija, kai tik atvažiavęs iki sankryžos pamatai, kad gatvė užtverta? Ar negalima sudėti ženklų prieš tiltą dar? Dabar kamštis didžiausias“, – šeštadienio popietę skundėsi į A. Kriščiukaičio gatvę negalėjusi patekti kaunietė.

A. Kriščiukaičio g. / Skaitytojos nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad apie gatvės remontą buvo pranešta vakar.

„Birželio 3 d. (šeštadienį) A. Kriščiukaičio gatvės atkarpoje nuo Jurbarko g. iki Neries krantinės numatomi laikini eismo ribojimai – čia bus draudžiamas eismas. Kelininkai klos paskutinį asfalto sluoksnį.

Vairuotojus eismą draudžiantys ženklai pasitiks šeštadienį, apie 8 val. ryte. Atverti eismą planuojama sekmadienį paryčiais – apie 6 val. Rekomenduojame rinktis alternatyvius maršrutus Varnių tiltu bei Jonavos gatve“, – „Facebook“ puslapyje apie laikinus eismo ribojimus informavo Kauno miesto savivaldybė.

21
11
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.