Dainavoje susimušė prie naujo užkardo | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Dainavoje susimušė prie naujo užkardo

Dalintis:

Antradienio vakarą „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas V. Krėvės prospekto kieme užfiksavo konfliktą, kurio metu į darbą buvo paleisti ir kumščiai, ir kojos. Keli jaunesni vyrai jėga „apramino“ vairuotoją, galimai priekaištavusį dėl įvažiavime pastatyto užkardo.

„Užkardo įrengimas gali baigtis ir taip. Daugiabučio kieme nepraleidus pro užtvarą žmogaus įvyko muštynės“, – antradienį apie 21.30 val. užfiksuotą medžiagą trumpai pakomentavo liudininkas.

Atnaujinta 19.30 val.

Antradienio vakarą su „Kas vyksta Kaune“ susisiekęs skaitytojas plačiau nušvietė incidentą: „V. Krėvės pr. konfliktas įvyko ne dėl užkardo (galimai kažkiek ir dėl jo), o dėl to, kad girtas kitos tautybės vairuotojas užsipuolė moterį, kuri su vaikais norėjo išvažiuoti iš kiemo.

Jis reikalavo, kad vairuotoja trauktųsi, vyrai, pamatę agresyvų asmens elgesį, atėjo apginti moters. Supratę, jog vairuotojas neblaivus, iškvietė policiją. Vairuotojas norėjo pasišalinti, todėl atėmė raktelius, o tas savo ruožtu puolė ir parvertė raktelius paėmusį žmogų. Todėl įvyko konfliktas, vyrai bandė jį laikyti, kad nepaspruktų.“

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas „Kas vyksta Kaune“ informavo, kad pranešimas apie konfliktą V. Krėvės prospekte gautas gegužės 30 d., 21.47 val.

Atvykę pareigūnai išsiaiškino, kad Gruzijos pilietis vairavo transporto priemonę neblaivus ir konfliktavo su gyventojais. Vyrui nustatytas 1,89 prom. girtumas, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

132
44
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.