Skaitytojas konkretus: Petrašiūnų kapinėse kultūra baigiasi ties nuosavo kapo riba | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Skaitytojas konkretus: Petrašiūnų kapinėse kultūra baigiasi ties nuosavo kapo riba

/ Skaitytojo nuotr.
Dalintis:

Naujienų portalas „Kas vyksta Kaune“ antradienio popietę gavo skaitytojo pranešimą apie Petrašiūnų kapinėse iškasinėtas duobes.

„Petrašiūnų kapinėse kultūra baigiasi ties nuosavo kapo riba. O kas toliau, tas nesvarbu“, – teigia naujienų portalo skaitytojas.

Petrašiūnų kapinėse antradienį apsilankęs kaunietis pastebėjo iškasinėtas duobes toje dalyje, kur kapinės yra praplėstos. Vyras svarsto, matyt, žmonės kasa smėlį savo kapams puošti.

„Toje dalyje, kur kapinės praplėstos, nukelta tvora, iškasinėtos duobės. Matyt, žmonės kasa smėlį savo kapams puošti.

Kiti ten pila nereikalingą smėlį, meta armatūrą, betono gabalus. Iškastų smėlio duobių yra ir kitose vietose, arčiau naujos tvoros“, – detalizuoja skaitytojas.

16
4
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.