Breslaujos gatvės sankryža toliau glumina vairuotojus: dvi juostos virsta viena | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Breslaujos gatvės sankryža toliau glumina vairuotojus: dvi juostos virsta viena

Skaitytojos nuotr.
Dalintis:

„Kas vyksta Kaune“ sulaukė kaunietės pastebėjimo, kad Breslaujos ir K. Baršausko gatvių sankryža klaidina vairuotojus. Nors ženklai rodo, kad sukant kairėn į Breslaujos gatvę tai galima padaryti dviem juostomis, pati gatvė turi tik vieną juostą.

„Breslaujos g. sankryža vis atnaujinama. Dabar naujos juostos, ženklinimas ant asfalto. Dvi juostos į kairę, o pasukus tik viena. Labai piktas BMW pypino iš ketvirtos juostos sukdamas į kairę, kai ten teoriškai, ko gero, turėtų būt apsisukimas. Bus ten daug avarijų kol nepataiso ženklų“, – dalinosi kaunietė.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad ši sankryža turi ne kokią reputaciją tarp Kauno vairuotojų ir buvo sulaukusi portalo skaitytojų dėmesio. Tada savivaldybės atstovai teigė, kad pavasarį, kai tik leis oro sąlygos, žadama sutvarkyti visą sankryžos važiuojamosios kelio dalies žymėjimą.

52
80
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.