Moteris beldžiasi į kauniečių sąžinę: tai buvo rekordinis kamuolys – Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Moteris beldžiasi į kauniečių sąžinę: tai buvo rekordinis kamuolys

Dalintis:

Kaunietė viliasi surasti pamestą vaiko kamuolį, kuri galimai paėmė kiti gyventojai. Nelaimė nutiko Dainavos mikrorajone, kai vaikui iš rankų išslydo kamuolys ir nuriedėjo į judrų Pramonės prospektą. Deja, bet vaikas su mama nespėjo prieiti prie kamuolio, o šis jau buvo dingęs, greičiausiai jį paėmė kiti žmonės. Moteris tikisi, jog sąžiningi kauniečiai padės susigrąžinti svarbų vaiko daiktą.

„Vaikui išslydo kamuolys į gatvę. Būkit geri, kas paėmėt kol dabėgom paimti, grąžinkite. Labai pergyvena vaikas, jo futbolo rekordinis kamuolys buvo“, – „Facebook“ grupėje „Radau, pamečiau, dingo, pavogė“ prašymu dalinosi moteris.

Ieškančiuosius rekordinio kamuolio rasite čia.

9
13
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.