„CityBee“ skrydis Savanorių prospekte vos nesibaigė straiku | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

„CityBee“ skrydis Savanorių prospekte vos nesibaigė straiku

Dalintis:

Kauniečiai dalijasi vos skausminga nelaime nesibaigusio „Citybee“ skrydžio Savanorių prospektu. Ties Savanorių pr. ir Zanavykų gatvės sankirta prie pėsčiųjų perėjos laukę žmonės gavo nemenką adrenalino dozę, kai užsidegus žaliam šviesoforo signalui, pradėjus eiti per gatvę, į juos parlėkė nevaldomas „Citybee“ automobilis.

Kaip matyti atsiųstame vaizdo įraše, pėstieji laukė, kol galės saugiai kirsti gatvę ir tik užsidegus žaliam šviesoforo signalui, septyni pėstieji pradėjo eiti per gatvę. Ar nepamatęs raudono šviesoforo signalo, ar dėl slidžios kelio dangos, automobilio nesuvaldęs vaikinas, vairuodamas „CityBee“ ženklais pažymėtą automobilį, kirto draudžiamą šviesoforo signalą ir vos išvengė susidūrimo.

Staigiai stabdyti pradėjęs vairuotojas susuko vairą ir, čiuoždamas slidžia kelio danga, užlėkė ant šaligatvio. Išlipęs vaikinas apžiūrėjo automobilį, sėdo atgal prie vairo ir nuvažiavo savais keliais.

Besibaigiant darbo savaitei pradėjęs kristi gausus sniegas smarkiai apsunkino sąlygas Kauno mieste ir visoje apskrityje. Vairuotojai socialiniuose tinkluose dalijasi informacija apie daugybę avarijų, eismas stoja tiek magistraliniuose keliuose, tiek Kauno centre.

Daugiau apie eismo sąlygas Kauno mieste ir apskrityje skaitykite čia.

4
6
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.