Pėsčiųjų takas, tapęs automobilių stovėjimo vieta, verčia gyventojus vaikščioti per purvą | Kas vyksta Kaune
Skaitytojo pranešimas

Pėsčiųjų takas, tapęs automobilių stovėjimo vieta, verčia gyventojus vaikščioti per purvą

Skaitytojos nuotr.
Dalintis:

Su „Kas vyksta Kaune“ susisiekė kaunietė, kuri yra nepatenkinta ant pėsčiųjų tako paliekamais automobiliais, ypač šiuo metu, kada reikia vaikščioti per purvą norint apeiti paliktas transporto priemones.

Kaip nurodė skaitytoja, Taikos prospekte 105 automobiliai yra paliekami ant gyventojams skirto tako.

„Gal jūs žinote, kaip reikia sudrausminti vairuotojus, kurie pažeidžia taisykles ir stato automobilius skirtose vietose pėstiesiems? Kodėl mes turime klampoti per purvą, jei yra mums, pėstiesiems, skirta vieta pėsčiųjų takai“, – klausė ji.

Ant pėsčiųjų tako paliktas automobilis / Skaitytojos nuotr.

Moteris pridėjo, kad čia automobiliai statomi ne pirmą kartą. Ir nors kurį laiką vairuotojai buvo drausmingi, blogas įprotis grįžo.

„Ankščiau taip pat statydavo, buvau jums parašiusi, tai nustojo statyti keli vairuotojai. Dabar vėl prasideda, ten ruošiamasi remontuoti kažką, aplink purvas. Ant naujo pėsčiųjų tako statomos mašinos, o mes turime klampoti per purvą. Šiandiena buvo pastatyta šis automobilis“, – pasakojo ji.

108
6
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.