Su Naujaisiais metais kauniečius kviečia išsikelti naują tikslą | Kas vyksta Kaune
Skaitytojo pranešimas

Su Naujaisiais metais kauniečius kviečia išsikelti naują tikslą

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.
Dalintis:

„Kas vyksta Kaune“ redakciją savaitės pabaigoje pasiekė šventinis kvietimas visiems smalsiems gyventojams. Kauniečiai sausį turės galimybę nemokamai susipažinti su italų kalba.

„Artėjant Naujiesiems metams, kas nepasidaro gerų ketinimų sąrašo? Neretai įtraukiamas noras mokytis užsienio kalbos. Tačiau dažniausiai nežinoma, nuo ko pradėti. Juk tai kaip investicija, todėl nesinori užkibti ant reklaminio jauko!

„Kas vyksta Kaune“ draugus pasaulinės Dante Alighieri draugijos Kauno komitetas kviečia nemokamai susipažinti su italų kalba.

Bendradarbiaujant su Italijos Užsienio reikalų ministerija ir Vytauto Didžiojo universitetu jau sausio mėnesį siūlomas susipažinimo kursas iš šešių užsiėmimų (sausio 9, 11, 16, 18, 23, 25 d.). Paskaitos vyks nuo 17.30 val. K. Donelaičio g.

Dėmesio! Norintieji gali netilpti auditorijoje… Būtina registruotis el. paštu info@dante.lt. Arrivederci!“ – kviečia italų kalbos mokytojas Stefano.

15
4
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.