Kaune prisnigo ir automobilių statymo taisyklių neliko | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kaune prisnigo ir automobilių statymo taisyklių neliko

Dalintis:

Kauno centre kartais rasti kur pastatyti automobilį gana sudėtinga, tačiau tai nereiškia, kad vairuotojai turėtų pažeidinėti taisykles ar statyti automobilius ten, kur to daryti negalima. Kaunietis užfiksavo, kaip po snygio viena stovėjimo aikštelė Kęstučio gatvėje gerokai prasiplėtė, o automobiliai statomi ant žalios vejos ir šaligatvio.

„Sniegas prisnigo ir parkavimosi taisyklių nebeliko. Kiekvieną vakarą mašinos statomos taip. Niekam taisyklės neįdomios“, – pranešė skaitytojas Karolis.

Skaitytojas taip pat pasidalino nuotrauka, kurioje matyti kaip ta pati aikštelė atrodo šiltuoju sezonu ir toje vietoje, kur dabar sustatyti automobiliai, iš tiesų po sniegu pasislėpusi žalia veja.

/ Skaitytojo nuotr.

Pagal ANK 417 st. sustojimas ir stovėjimas vietose, kuriose pagal Kelių eismo taisykles draudžiama sustoti ir stovėti, sustojimas ir stovėjimas nesilaikant kelio ženklų ir ženklinimo reikalavimų, važiavimo tvarkos gyvenamosiose zonose ir kiemuose pažeidimas užtraukia baudą vairuotojams nuo trisdešimt iki devyniasdešimt eurų.

4
18
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.