Kaunietei užkliuvo prie poliklinikos sniegu užkrauta neįgaliųjų aikštelė: žiūrėkit, kokios sąlygos | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kaunietei užkliuvo prie poliklinikos sniegu užkrauta neįgaliųjų aikštelė: žiūrėkit, kokios sąlygos

Skaitytojos nuotr.
Dalintis:

Ketvirtadienio vakarą „Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė kaunietės pastebėjimas, kaip prie vienos miesto poliklinikos neįgaliųjų stovėjimo aikštelė tapo nenaudojama dėl čia susikaupusio sniego.

„Taip sudarytos sąlygos neįgaliesiems atvykti į Kauno Dainavos polikliniką“, – atsiųstą nuotrauką komentavo moteris.

Portalas paklausė poliklinikos atstovų apie susidrausią situaciją. Komentuoja Ūkio skyriaus vadovė Rasa Kisielienė:

„Dainavos padalinio automobilių stovėjimo aikštelėje pacientams yra dvi neįgaliųjų parkavimo vietos. Gruodžio 15 d. vakare, valydama aikštelę, sniego valymo technika dalinai sustūmė sniego krūvą į vieną iš neįgaliųjų parkavimo vietų.

Kita vieta buvo paruošta parkavimui, t.y. sniegas buvo nukastas, kas matoma ir jūsų atsiųstoje nuotraukoje. Šį rytą (aut. pastaba – penktadienį) pilnai išvalytos abi neįgaliųjų parkavimo vietos.

Primename, kad esant užimtoms negaliųjų vietoms aikštelėje ar kitais atvejais, neįgalieji į polikliniką gali patekti per vidinį kiemą, privažiuoti iki neįgaliųjų panduso.

Apgailestaujame dėl laikinų nepatogumų”, – komentare teigė skyriaus atstovė.

15
2
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.