Automobilį su vardiniais numeriais galima statyti kur nori? | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Automobilį su vardiniais numeriais galima statyti kur nori?

R. Tenio / Skaitytojo nuotr. / „Kas vyksta Kaune“ montažas
Dalintis:

Kauniečiai dalinasi sąžinės neturinčių vairuotojų sprendimais. Prie „Magnum“ verslo centro vairuotojas automobilį pastatė neįgaliesiems skirtoje stovėjimo vietoje, nors atitinkamų ženklinimų ant „Porsche“ automobilio nebuvo.

„Čia man rodos „Vičiūnų“ kažkokio atstovo automobilis prie „Magnum“ centro. Nerado vietos matyt, nusprendė, kad bus neįgalus šiandien“, – rašė skaitytojas.

Skaitytojas nurodė, kad netoliese yra kita stovėjimo aikštelė, kurioje buvo galima pasistatyti automobilį, bet galimai vairuotojas nusprendė, kad pėdinti per snieguotus takelius jis nenori.

Pagal ANK 417 str. sustojimas ir stovėjimas vietose, kuriose gali stovėti tik skiriamuoju ženklu „Neįgalusis“ arba neįgalių asmenų automobilių statymo kortele pažymėtos transporto priemonės, neturint teisės sustoti ir stovėti tokiose vietose užtraukia baudą vairuotojams nuo šešiasdešimt iki vieno šimto aštuoniasdešimt eurų.

114
23
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.