Pėstieji jaučiasi pamiršti: kaip įlipti į troleibusą neprisėmus į batus sniego? | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Pėstieji jaučiasi pamiršti: kaip įlipti į troleibusą neprisėmus į batus sniego?

Skaitytojos nuotr.
Dalintis:

Prastai nuvalytomis gatvėmis skundžiasi ne tik vairuotojai. Pirmadienio rytą dauguma pėsčiųjų takų nuvalyti, tačiau kyla kitų bėdų. Kaunietė teigia, kad užvertus kelkraščius sniegu, sunku įlipti į viešąjį transportą.

„Žemaičių sustojimas. Kaip įlipti į troleibusą/autobusą neprisėmus į batus sniego?” – retoriškai klausė kaunietė ir dalijosi nuotraukomis.

Jose matyti, kad pėsčiųjų takai nukasti, tačiau kelkraščiai užversti sniegu.

„Kažkoks košmaras… Neįmanoma nueiti iki P. Dovydaičio gatvėje esančios stotelės, viskas užversta sniegu iki kelių”, – rašė dar viena kaunietė.

Lietuvos hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, šiandien taip pat prognozuojamas sniegas, vakariniuose rajonuose vietomis smarkus. Pustys, kai kur kils pūga. Vietomis lijundra. Vėjas šiaurės vakarų, pereinantis į vakarų, pietvakarių, 8–13 m/s. Aukščiausia temperatūra 0–5 laipsniai šalčio.

Gruodžio 13 d. protarpiais pasnigs. Daug kur pustys, vietomis kils pūga. Vakarinių krypčių vėjo gūsiai kai kur sieks 15–20 m/s. Temperatūra naktį 5–10, pajūryje 2–4 laipsniai šalčio, dieną nuo 4 laipsnių šalčio iki 1 laipsnio šilumos.

3
11
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.