Vairuotojai ieško logikos atliktiems darbams judrioje sankryžoje: kamščiai ir avarinės situacijos garantuotos | Kas vyksta Kaune
Skaitytojo pranešimas

Vairuotojai ieško logikos atliktiems darbams judrioje sankryžoje: kamščiai ir avarinės situacijos garantuotos

/ Skaitytojo nuotr.
Dalintis:

Vairuotojos suglumino K. Baršausko gatvėje, užkilus Tunelio gatve, atliekami kelio darbai. Atvažiuojant nuo miesto centro antrąja eismo juosta, vairuotojai priversti staigiai stabdyti, nes sankryžoje ši juosta baigiasi, o ženklų, pranešančių apie eismo pasikeitimus vairuotojai niekur nematė.

„Norėčiau pamatyti, koks „projektuotojas“ sumąstė tokį pokštą iškrėsti vairuotojams. Važiuoji sau žmogus ramiai ir tik pyst prieš akis stulpas. Niekaip negaliu suprasti, kam reikėjo siaurinti gatvę ten kur to visai nereikia, kalba eina apie šviesoforo reguliuojamą sankryžą užkilus Tunelio gatve į K. Baršausko gatvę“, – apie netikėtus pasikeitimus pasakojo kaunietis.

„Buvo po 3 juostas, tiek atvažiavus nuo Dainų slėnio, tiek nuo K. Baršausko žiedo. Dabar liko 2 nuo slėnio, užtat 4 nuo žiedo. Po šitokio siurprizo pradėjo darytis didžiuliai kamščiai kylant į kalną ir visa krūva avarinių situacijų, nes kelininkai numojo ranka ir nepastatė jokių ženklų, kurie perspėtų, kad juostos keičia kryptį. Tiesiog už sankryžos numetė ženklą, apvažiuok tipo. Kas paaiškins tokio siurprizo naudą?“ – klausė jis.

171
29
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.