Kaunietė džiaugiasi sėkme: susidūriau akis į akį su Lenkijos prezidentu | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kaunietė džiaugiasi sėkme: susidūriau akis į akį su Lenkijos prezidentu

Kaune pastebėtas Andrzej Duda / Skaitytojos ir DELFI nuotr. / "Kas vyksta Kaune" montažas
Dalintis:

Ketvirtadienio vakarą Kauno senamiestyje vaikščiojusi kaunietė sutiko netikėtą svečią – Lenkijos prezidentą Andrzej Dudą.

„Šį vakarą vaikštinėjant po Kauno senamiestį, Valančiaus gatvėje, prieš akis išdygo ne kas kitas, o Lenkijos prezidento kortežas. Matyt Andrzej Duda panoro užsukti į „Bernelių užeigą” vakarienės. Man tiesiog pasisekė, susidūriau akis į akį su prezidentu. Pamačiau iš arti Andrzej Dudą, kuris, beje, nustebino savo paprastumu ir nuoširdumu”, – ketvirtadienį apie 23.30 val. patirtimi su naujienų portalu dalijosi skaitytoja.

„Kas vyksta Kaune” primena, kad šiandien Kaune Lietuvos, Latvijos, Lenkijos ir Rumunijos prezidentai aptars NATO rytinio flango stiprinimą.

Valstybių vadovai taip pat dalyvaus Vytauto Didžiojo universiteto organizuojamame simpoziume „Europos idėja“, kur aptars Europos ateities vizijas, pranešė Prezidentūra.

Simpoziume nuotoliniu būdu kalbą sakys Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis ir Europos Komisijos pirmininkė Ursula von der Leyen (Urzula fon der Lajen).

Prezidentų dėmesys Kaunui skiriamas siekiant pabrėžti šio miesto kaip „Europos kultūros sostinės 2022“ statusą, skelbiama pranešime.

51
4
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.