Kaunietis susirūpino dėl naujų Laisvės al. trinkelių spalvos: atrodo, kad patys išbetonavo atitikmenį | Kas vyksta Kaune
Skaitytojo pranešimas

Kaunietis susirūpino dėl naujų Laisvės al. trinkelių spalvos: atrodo, kad patys išbetonavo atitikmenį

R. Tenio ir Skaitytojo nuotr.
Dalintis:

Ketvirtadienį Laisvės alėja vaikštinėjęs kaunietis įamžino ką tik dėl broko pakeistas trinkeles. Anot jo, naujos trinkelės labiau panašios į betoną, nei į granitą.

„Įdomu, kodėl taip keičiama Laisvės al. danga? Dėl to kontrasto keista. Spėju, neturi originalių ir patys išsibetonavo atitikmenį”, – ketvirtadienį vaizdo įrašu iš Laisvės al. dalijosi skaitytojas.

Visgi aiškėja, kad dėl broko pakeistos trinkelės yra tokios pat, kaip ir senosios. Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune” komentavo Kauno miesto savivaldybės administracijos Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis, jos gautos iš tos pačios gamybos partijos.

„Rekonstravus Laisvės al., likusios trinkelės buvo sandėliuojama mūsų medžiagų saugykloje. Jos yra granitinės, ne betoninės. Spalva skiriasi dėl to, jog trinkelės nėra gavusios aplinkos poveikio. Vykstant tolimesnei plytelių eksplotacijai spalva susivienodins ir nebesiskirs nuo anksčiau paklotų”, – teigė A. Pakalniškis.

Anot jo, Laisvės al. bus pakeista apie 400–500 vnt. suskilusių trinkelių.

„Kas vyksta Kaune” primena, kad kol yra garantija, sulūžusias plyteles savo lėšomis keičia rangovas. Pasibaigus garantijai, už lūžtantį granitą teks mokėti mokesčių mokėtojams.

4
268
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.