Žibančios instaliacijos mieste kaunietei pasėjo spėlionių | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Žibančios instaliacijos mieste kaunietei pasėjo spėlionių

Skaitytojos nuotr.
Dalintis:

Kauno centre ir parkuose žibančios meninės instaliacijos patraukė kauniečių dėmesį. Panašu, kad tai išradingas kvietimas į jau 25 metus vykstantį renginį.

„Vakar vakare vaikštant po Laisvės alėją radau šviečiančias stiklines plytas, dar viena prie Soboro buvo ir Ąžuolyne drauge matė. Šiandien dieną jos vis dar ten pat buvo. Galvojom, gal čia „Kaunas 2022“ instaliacija kokia ar žaidimas po miestą, bet neradom jokios informacijos internete. Būtų įdomu sužinoti kažko daugiau”, – šeštadienio vakarą nuotraukomis dalijosi skaitytoja.

Kaip skelbia Kauno menininkų namai, „Dizaino Dienos” – tai 25 metus vykstantis mados renginys skirtas jauniems dizaineriams, kuriems norima suteikti galimybę būti išgirstiems, įvertintiems bei pastebėtiems Lietuvos mados industrijos atstovų.

Renginyje kūrėjai pristato savo kolekcijas ant podiumo, o kompetentinga komisija išrenka išskirtiniausius kūrėjus, kuriuos organizatoriai apdovanoja mados industrijos partnerių įsteigtais prizais.

„Mada kaip vandens tėkmė: kurį laiką ji juda viena kryptimi, po akimirkos – jau kita. Pajusk kūrybos laisvę ir Tu, palik dalelę savęs lapkričio 30 d. – gruodžio 1 d. „Dizaino Dienų“ meninių instaliacijų parodoje bei rask savo kūrybos vagą gruodžio 2 d. kylančių dizainerių kolekcijų pristatyme”, – rašoma „Dizaino Dienos” „Facebook” įvykyje.

54
6
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.