Dažytojai miesto centre ne tik pastatus, bet ir praeinančius kauniečius „pagražina“ | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Dažytojai miesto centre ne tik pastatus, bet ir praeinančius kauniečius „pagražina“

/Dažymo darbai ir sugadinti kauniečio rūbai. K. Dailydės nuotr.
Dalintis:

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojas trečiadienio popietę pasidalijo įspėjimu dėl netvarkingai atliekamų dažymo darbų prie Lietuvos karininkų ramovės, esančios A. Mickevičiaus g. 19.

„Norime pranešti apie štai tokią problemą: A. Mickevičiaus g. 19 jau seniai vyksta pastato tvarkymo darbai, bet dirbama taip atsainiai, kad jokių saugos priemonių nesilaikoma. Šiandien teko į kelis susitikimus Kauno centre vykti, ir einant šaligatviu, nespėjau net pasitraukti, jokių atitvarų ar informacinių lapelių nėra, tiesiog dažoma, o dažų likučiai krenta ant žmonių, einančių šaligatviu, ant pravažiuojančių automobilių. Saugumo priemonių visiškai nėra”, – teigia skaitytojas.

Tiesa, kaip matyti nuotraukose, prie įvažiavimo į pastato kiemą yra priklijuotas nedidelis lapelis su įspėjimu, jog šioje vietoje atliekami dažymo darbai, tačiau kauniečiai greičiausiai įspėjami per vėlai.

Anot kauniečio, darbuotojai gerai apmokyti vengti nemalonių situacijų. Paklausti dėl nekokybiškai atliekamų darbų pasakė, kad reikia kalbėti su atsakingu asmeniu.

„Gavęs dozę dažų pakeliu galvą, o ten gražiai dirbama, bet reakcija darbuotojų labai puiki; pamatę, kad prisidirbo ir aš fotografuoju, staiga baigė darbus, nuleido bokštelį viską susipakavo ir dingo. O laikas 14.30 val. Vieną darbuotoją susistabdžiau, pirmiausia, tai pajutau stiprų alkoholio kvapą, tada paklausus, ką jie čia daro, atsako: „nežinau, yra atsakingas žmogus”, – teigia nukentėjusysis.

Kaip teigia skaitytojas, aptaškytus dažais rūbus reikėjo išmesti, o sulaukti atstovų su kuriais būtų galima pasikalbėti – taip ir nepavyko.

15
7
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.