Į autobusą su draugu sėdusi skaitytoja pasijuto kaip lenktynėse | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Į autobusą su draugu sėdusi skaitytoja pasijuto kaip lenktynėse

Skaitytojos nuotr.
Dalintis:

Prieš porą dienų paskelbus apie autobuse susižalojusią moterį, naujienų portalas sulaukė daugiau kauniečių žinučių dėl vietomis agresyviai manevruojančių viešojo transporto vairuotojų. Viena skaitytoja Tunelio gatvėje išmatavo autobuso greitį.

„Skaičiau straipsnį apie moterį, sužalotą autobusui staigiai pastabdžius. Mes su draugu važiuodami autobusu jautėmės kaip lenktynėse. Nežinau, kur jis skubėjo, bet visi žmonės slidinėjo į visas puses net įsikibę.

Maksimalus greitis mieste buvo 74 km/val. Deja, nespėjom užfiksuoti su telefono kamera“, – kelionę Tunelio gatve nupasakojo mergina, pasidalijusi taip pat nemenko autobuso išvystyto greičio nuotrauka.

45
110
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.