Kaunietis pyksta dėl ženkliai siaurinamų miesto gatvių: iš karto gaunasi kamštis | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kaunietis pyksta dėl ženkliai siaurinamų miesto gatvių: iš karto gaunasi kamštis

Skaitytojo nuotr.
Dalintis:

Tunelio gatvės rekonstrukcija patenkinti ne visi. Į „Kas vyksta Kaune” kreipėsi kaunietis, kuris pastebėjo, kad ties Dainų slėniu nebelieko viešojo transporto įvažos. Vyro teigimu, dėl to spūstys Tunelio g. tik didės.

„Kas ten su Kauno gatvėmis vyksta? Tunelio gatvė yra siaurinama beveik ant metro, panaikintas stotelės autobuso įvažiavimas/išplatinimas. Dainų slėnio stotelė. Nors pagal pradinį projektą taip neturėjo atsitikti. Dabar sustojęs autobusas, troleibusas blokuoja pirmą juostą. Iš karto gaunasi kamštis. Gal ten planuojama autobusų juostą daryti? Taip pat susiaurinta S. Žukausko g. Yra siaurinamos pagrindinės Kauno gatvės”, – pastebėjimais dalijosi kaunietis.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune” komentavo Kauno savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Martynas Matusevičius, pokyčių Tunelio g.
imtasi siekiant sukurti patogesnį ir saugesnį susisiekimą pėstiesiems bei dviratininkams.

„Tuo pačiu užtikrinamas patogus viešojo transporto pajudėjimas iš sustojimo vietos. Eismo pralaidumas nenukentės. Tvarkomoje pusėje neliks tik šios įvažos”, – komentavo M. Matusevičius.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad šiuo metu iš pagrindų tvarkomos Tunelio bei K. Baršausko gatvės. Nuo Geležinkelio stoties iki vadinamosios VI forto žiedinės sankryžos tiesiamas naujas daugiau kaip 3 km ilgio dviračių takas. Tuo pačiu dar šiemet bus atnaujinti ir šaligatviai.

Tiesa, Tunelio g. planuojama įrengti ir vidutinio greičio matavimo sistemą – pirmąją tokią mieste.

8
195
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.