„Lidl“ priklausančiame kvartale pajudėjo darbai | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

„Lidl“ priklausančiame kvartale pajudėjo darbai

Skaitytojo nuotr.
Dalintis:

Vilijampolėje, nusileidus nuo Milikonių kalno, stovintys įvairaus amžiaus gyvenamieji namai skaičiuoja paskutines dienas. Kaip penktadienį užfiksavo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas, čia pradėti griovimo darbai.

„Vilijampolėje pradėti griauti „Lidl Lietuva“ priklausantys pastatai, iš kurių vienas jau nugriautas“, – keliais atvaizdais penktadienio popietę pasidalijo skaitytojas.

Prieš porą mėnesių kito kauniečio dėmesį patraukę tušti namai dabar jau stūkso be langų / Skaitytojo nuotr.

Primename, kad „Lidl Lietuva“ 12 gyvenamųjų namų su sklypais ir kitais nekilnojamaisiais objektais supirko 2019-ųjų lapkritį-gruodį, vienas pastatas įsigytas 2021-ųjų pradžioje.

Prieš kelias savaites vienas šiame kvartale esančių pastatų užsidegė, apie nelaimę skaitykite čia. Daugiau apie bendrovės išpirktus namus, kuriuos apleido buvę gyventojai, rasite čia.

11
36
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.