Kaunas – krepšinio miestas, o pažaisti toliau trukdo automobiliai | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kaunas – krepšinio miestas, o pažaisti toliau trukdo automobiliai

/ Skaitytojo Romo nuotr.
Dalintis:

Kauniečiai ir vėl piktinasi dėl krepšinio aikštelių, kurias okupuoja automobiliai, o pažaisti nepavyksta, nebent nori trankytis į čia sustatytus gyventojų automobilius. Baudų nieks neskiria, nors prie įvažiavimo stovi ženklas, draudžiantis į kiemą įvažiuoti.

„Kas vyksta Kaune“ jau rašė apie sporto aikšteles kurios tampa mašinų parkavimo vieta problemą. Panašu, kad niekas ir toliau nekreipia dėmesio į tai“, – rašė pasipiktinęs kaunietis.

Anksčiau rašyta apie tai, kad kauniečiai šylant orams negali pažaisti krepšinio, nes aikštelėse stovi automobiliai.

„Krepšinio aikštelėje Kęstučio – S. Daukanto kampas arba Kęstučio 55 vidiniame kieme, mašinos ir toliau statomos krepšinio aikštelėje pažeidžiant tiek viešąja tvarką tiek KET taisykles, nes prieš įvažiavimą stovi ženklas „plyta“ – įvažiuoti draudžiama.

Ženklas „plyta“ / Skaitytojo Romo nuotr.

Foto darytos ryte, o vakare situacija dar rimtesnė. Tokia anarchija vyksta jau virš metų, situacija gal pasikeistų jei atitinkamos institucijos imtųsi veiksmu ir pradėtų bausti už pažeidimus“, – mąstė skaitytojas Romas.

„Kelių eismo kontrolieriai nebaudžia, nes sako, čia viešosios policijos darbas. Klausimas butų, kas šią sena problemą ir kokiu būdu išspręs? Miesto viešosios tvarkos skyrius, policija….kas!?“, – klausė jis.

35
57
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.