Kauno centrą antradienio vakarą sudrebino galingos salvės | Kas vyksta Kaune
Skaitytojo pranešimas

Kauno centrą antradienio vakarą sudrebino galingos salvės

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.
Dalintis:

„Kas vyksta Kaune“ skaitytoja šįvakar Vytauto Didžiojo karo muziejaus sodelyje užfiksavo kiek neįprastą vaizdą. Nedidelė komanda čia filmuoja patrankos salves, kurių kaunietei per valandėlę teko išklausyti ne vieną.

„Prie karo muziejaus sodelio vyksta kažkokie filmavimai. Šaudo patrankos salvės, netankiai, bet per valandą kokios šešios. Pirmas jausmas buvo, nesupranti, kokie mieste sprogimai vyksta.

Po dviejų šūvių filmuotojai atėjo ir pranešė, kad filmuoja ir kad dar bus bent keturios salvės. Bet kai nežinai, tik kažkur girdi, sunku ir susigaudyti, iš kur šie galingi sprogimai“, – antradienį apie 19.40 val. sakė portalo skaitytoja.

Filmavimas karo muziejaus sodelyje / Skaitytojos nuotr.
38
3
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.