Užkliuvo P. Lukšio gatvės remontas: ar žaliuosius plotus pakeis naujas asfaltas? | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Užkliuvo P. Lukšio gatvės remontas: ar žaliuosius plotus pakeis naujas asfaltas?

/ Skaitytojo Algirdo nuotr.
Dalintis:

Kauniečių akyla akis užkliuvo už P. Lukšio rekonstrukcijos darbų, šalia gatvės iškastas gan didelis žalios vejos plotas ir visai neaišku kas šioje vietoje bus. Gyventojai sunerimo, kad žaliojo ploto sąskaita bus paklota nauja stovėjimo aikštelė.

„Kodėl rekonstruojant P. Lukšio g. buvo nukastas didelis plotas žalios vejos šalia Čečėnijos nepriklausomybės aikštės ir kas toje vietoje bus daroma? Niekur nerandu viešos informacijos apie šią P.Lukšio g. rekonstrukciją, t.y. – brėžinių, vizualizacijų. Negi tai bus vėl eilinis šviežio garuojančio asfalto parkingas žaliųjų erdvių sąskaita? O gal tai tik bus laikina aikštelė statybininkų technikai statyti ir žalia zona vėl bus atkurta?“, – redakcijos teiravosi skaitytojas Algirdas.

P. Lukšio g. rekonstrukcija / Skaitytojo Algirdo nuotr.

Situaciją pakomentavo Kauno savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.

„Šioje vietoje bus laikina rangovų statybvietė. Užbaigę darbus, jie šį plotą sutvarkys ir atsodins veją“, – užtikrino jis.

8
19
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.