Prekybos centrams prakalbus apie elektros taupymą, kaunietę nustebino paradoksas | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Prekybos centrams prakalbus apie elektros taupymą, kaunietę nustebino paradoksas

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.
Dalintis:

Elektros kainoms šokant kadrilį, „Kas vyksta Kaune“ skaitytoja atkreipė dėmesį į keistą reiškinį. Anot moters, vieno prekybos centro automobilių stovėjimo aikštelėje šviestuvai užvakar pliekė dar saulei nenusileidus.

„Toks pastebėjimas – visi dabar pergyvena dėl elektros energijos, kaip taupyti, ką, kada išjungti. Parduotuvėse gęsta apšvietimas, gyventojai raginami kaip įmanoma taupyti elektrą.

O štai šį vakarą „Molo“ parduotuvės automobilių stovėjimo aikštelėje švietė šviestuvai vaisu pajėgumu, nors dar ir saulė nenusileidusi, buvo apie 20.10 val.

Gal ten ir programa kažkokia nustatyta, bet ar nereikėtų imtis priemonių, kad taip daugiau nesikartotų?“ – ketvirtadienio vakarą svarstė tiesiog Kauno gyventoja prisistačiusi moteris.

9
74
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.