Kaunietė pasibaisėjusi: liūdna žiūrėti, kaip vidury Laisvės alėjos niekinamas paveldas (papildyta) | Kas vyksta Kaune
Skaitytojo pranešimas

Kaunietė pasibaisėjusi: liūdna žiūrėti, kaip vidury Laisvės alėjos niekinamas paveldas (papildyta)

Skaitytojos nuotr.
Dalintis:

„Kas vyksta Kaune“ pasiekė Laisvės alėjoje nosį riečiančio kvapelio įtraukusios skaitytojos laiškas. Anot moters, tiesiog vidury centrinės miesto gatvės galimai asocialūs asmenys girtauja ir atlieka gamtinius reikalus.

„Rašau norėdama pasidalinti pasibaisėtinu vaizdu ir kvapu pačiame Laisvės alėjos viduryje – „Pažangos“ rūmų pastatas skendi asocialų šlapime, o dar kelių dešimties metrų spinduliu nemalonus kvapas tvyro ore.

Gal galėtumėte pasidomėti, kodėl miesto savivaldybė (ar prekybos centras „Iki“) negali pasirūpinti šia bėda bei plauti šį išdergtą architekto Felikso Vizbaro sukurtą tarpukario pastatą. Liūdna žiūrėti, kaip niekinamas architektūros paveldas.

Taip pat dienos metu Laisvės alėjoje nesimato nei vieno patruliuojančio pareigūno, tad ant suolelių kuo puikiausiai vidury dienos „poilsiauja“ bei girtauja benamiai, kurie, kaip spėju ir „pakvepina“ šią vietą“, – prieš kelias dienas skundėsi kaunietė.

Papildyta rugpjūčio 16 dieną 16.14 val.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune” komentavo „Iki” Komunikacijos vadovė Vaida Budrienė, su asmenimis, kurie gali trikdyti pirkėjus, bendrauja parduotuvės apsaugos darbuotojai arba policijos pareigūnai.

„Prekybos tinklas „Iki” yra šio pastato dalies, esančio Laisvės al. 53, nuomininkas. Aplinką prie pastato ir jo prieigas tvarko ne pats prekybos tinklas, mes tvarkome erdvę prie įėjimo į parduotuvę (šiukšlių išnešimas ir pan.). Parduotuvės apsauga, pastebėjusi asmenis, kurie trukdo parduotuvės pirkėjams, su jais pabendrauja ir prašo pasišalinti iš parduotuvės prieigų, o esant viešosios tvarkos pažeidimams – praneša apie tai policijai”, – komentavo V. Budrienė.

39
146
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.