Santarvės parke viešai kreiptasi į Kauno kiaulę: kad pragare velniai tau gerą ugnį užkurtų | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Santarvės parke viešai kreiptasi į Kauno kiaulę: kad pragare velniai tau gerą ugnį užkurtų

R. Tenio ir Skaitytojos nuotr. / "Kas vyksta Kaune" montažas
Dalintis:

Pirmadienio popietę į Santarvės parką užsukusi kaunietė pastebėjo piktavaliams paliktą laišką. Parko lankytoją ne juokais įsiutino apgadintas suolelis, pasigesta ir greta augusių gėlių.

„Nemaloni situacija Santarvės parke”, – pirmadienį vaizdais iš parko dalijosi kaunietė.

Santarvės parko suolelis / Skaitytojos nuotr.

Jos įamžintose nuotraukose matyti apgadintas parko suolelis ir čia pat piktadariams skirtas laiškas.

„Kauno kiaule, gal pritrūkai lentų į karstą, kad taip kiauliškai padarei? Ukrainoje užimtų vietovių gyventojai supjausto savo spintas ir sukala karstus, kad galėtų palaidoti artimuosius, o ko tau dabar trūksta Lietuvoje? Tikriausiai gyveni ne daugiabutyje, tai nori savo aplinką susitvarkyti, gal dar ir šluotelines hortenzijas, du krūmelius, prie vieno suoliuko išsikasei ir kitur krūmelių pamažinai. Nepamiršk dar malkom apsirūpinti, kad pragare velniai tau gerą ugnį užkurtų. Tu apvogei visus kauniečius, nes parkas ne tavo, kiaule, pupų daržas”, – rašoma ant suolelio paliktame laiške.

Santarvės parko suolelis / Skaitytojos nuotr.
171
1
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.