Linksmieji šaligatvio kalneliai: pėstieji čia užmiršti (papildyta) | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Linksmieji šaligatvio kalneliai: pėstieji čia užmiršti (papildyta)

Dalintis:

Nors Kaunas tvarkosi ir gražėja, tačiau mieste vis dar yra užmirštų vietų, kurias reikia kuo skubiau tvarkyti. Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas užfiksavo, kokiais smagiais šaligatvio kalneliais teko jam prasieiti. 

„Šaligatvis Europos kultūros sostinėje Kaune, Elektrėnų gatvėje, kuris tęsiasi nuo Elektrėnų g. 8 iki pat Pramonės pr. sankryžos. Realiai pėstieji ten pamiršti. Einant, kai saulė šviečia ir spigina į akis, galima labai smarkiai susižaloti.

Užkliuvęs už tokių šakų gali ir į važiuojamąją kelio dalį įgriūti ir būti suvažinėtam automobilio.  Esu vairuotojas, bet šiandien (penktadienį) išbandžiau į darbą nuvykti autobusu, kas tiesiog nuostabu, nes nuo Šančių iki Urmo nuvažiavau už 0,70 euro centų. Bet po tokios pavojingos kelionės pėsčiomis (red. past. iki autobusų stotelės ) nelabai norisi daugiau vaikščioti“, – apie esamą situaciją ir pojūčius komentavo skaitytojas.

Papildyta rugpjūčio 3 d. 16.55 val. 

Apie šią situaciją naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ pakomentavo Kauno miesto savivaldybės administracijos Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.

„Artimiausiu metu Elektrėnų g. šaligatvio remonto darbai nėra nenumatyti. Tačiau ateityje, dėliojant vėlesnių metų biudžetą, bus galima apsvarstyti ir šios gatvės šaligatvių remonto darbų įtraukimą į miesto gatvių tiesimo, rekonstravimo, taisymo ir priežiūros darbų prioritetinį sąrašą“, – teigė A. Pakalniškis.

25
10
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.