Dėl triukšmo neapsikentusi skaitytoja: tokie darbai neturėtų vykti Valstybės dieną | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Dėl triukšmo neapsikentusi skaitytoja: tokie darbai neturėtų vykti Valstybės dieną

Dalintis:

Į „Kas vyksta Kaune“ redakciją kreipėsi skaitytoja neapsikentusi triukšmo. Anot jos, tokie darbai neturėtų būti vykdomi per Valstybės dienos šventę.

„Tai vyksta Kaune liepos 6 dieną, miesto senamiestyje šalia prezidentūros, Nemuno g. vidiniame kieme. Ar tai normalu? Policija į perduotą informaciją nereaguoja. Manau, toks triukšmingas darbas neturėtų būti dirbamas Valstybės šventės dieną“, – savo mintis dėstė kaunietė.

Anot skaitytojos, darbai pradėti vykdyti nuo 10 val. ryto, tačiau kaip nurodyta Kauno miesto savivaldybės pranešime, triukšmo šaltiniai remonto, rekonstrukcijos, montavimo ar statybos darbų metu Kauno mieste gali būti naudojami švenčių dienomis ir savaitgaliais nuo 9 val. iki 22 val. vakaro.

 

42
24
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.