Pamatytas vaizdas privertė sunerimti: iki nelaimės vienas žingsnis | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Pamatytas vaizdas privertė sunerimti: iki nelaimės vienas žingsnis

Įduba / Skaitytojo nuotr.
Dalintis:

Į „Kas vyksta Kaune“ redakciją kreipėsi sunerimęs kaunietis. Pamatęs įdubą Nemuno krantinės pėsčiųjų ir dviračių take, netoli S. Daukanto g. tilto, skaitytojas kaip mat susirūpino dėl praeivių saugumo. 

„Noriu pranešti apie Kaune esančią bėdą. Manau, niekas nežiūrės į tai rimtai, kol neįvyks tragedija“, – susirūpinimo neslėpdamas teigė skaitytojas.

Apie atsiradusią įdubą ir jos tvarkymo eigą pakomentavo Kauno savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.

„Apie šią įdubą žinome. Jau užsakėme tvarkymo darbus. Ji atsirado po didžiulių pavasarinių Nemuno potvynių – vandens pakilimo. Didžiulis vandens kiekis išplauna esamą gruntą Nemuno krantinėje, dėl to atsiranda įgriuvos.

Stebime situaciją ir tokias įdubas tvarkome“, – paaiškino A. Pakalniškis.

92
20
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.